Volmaakt Wonen in regio Westland

“Nog één keer verhuizen… gaan we het écht doen?
Maar dan moet het wel helemaal naar onze zin zijn. Zodat wij daar nooit meer weg hoeven.”

Zelf meedenken en bouwen aan een gezamenlijk woonproject. Volledig naar uw (woon)wensen en ook nog eens op de plek waar u dat het liefste wilt. Omdat ú weet wat goed is. Door uw jarenlange ervaring op het gebied van wonen, verbouwen, verhuizen en leven.

Samen met u en onze professionele partners werken wij er naartoe om in 2022/2023 te starten met de bouw van dit unieke project. Zodat u zo snel mogelijk Volmaakt kunt Wonen!

Lees meer

Volmaakt Wonen is gebaseerd op úw woonwensen. Uw mening is voor ons dan ook allesbepalend.
Het – geheel vrijblijvend – invullen van deze online vragenlijst geeft ons veel relevantie informatie
voor de planvorming van het project en biedt u kans op een volmaakte woning.

Dat is wel tien minuten van uw tijd waard, toch? Alvast bedankt!

Vul uw woonwensen in

Het vinden van de volmaakte bouwlocatie speelt een belangrijke rol in het bepalen wáár wij uiteindelijk met het project starten. Maar dat is ook meteen de grootste uitdaging. Zoals u weet, is ruimte in onze regio Westland niet in overvloed aanwezig. Wij voeren hierover gesprekken met meerdere partijen, maar wij kunnen uw hulp ook goed gebruiken.

Overweegt u uw bedrijf te beëindigen, kent u iemand die met deze gedachte speelt óf heeft u een andere tip voor een mogelijk geschikte locatie voor ons unieke project? Laat het ons dan zeker weten! Wij zouden hier dan namelijk heel graag eens vrijblijvend met u van gedachten over willen wisselen en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

    Nieuws

    Volg het laatste nieuws over Volmaakt Wonen door ons te volgen op Facebook en Instagram.

    Blijf op de hoogte

    Wilt u betrokken blijven bij de totstandkoming van dit unieke woningontwikkelingsproject voor de Westlandse 55-plussers? Meld u dan aan voor onze Volmaakt Wonen nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.