Over Volmaakt Wonen

Volmaakt Wonen is méér dan een online platform. Het is een unieke manier van woningontwikkeling, waarbij u meebeslist. Niet alleen over de bouwstijl, maar ook over waar in de regio Westland, Midden-Delfland en Maassluis u het liefst zou willen wonen. U kunt hiervoor uw woonwensen kenbaar maken. Op het gebied van architectuur, maar ook qua (zorg)voorzieningen. Wat heeft u nodig in de levensfase die voor u ligt? In wat voor woning zou u het liefst oud willen worden?

Dat alles begint hier. Op dit platform. Met een online vragenlijst die niet alleen ons, maar ook uzelf meer inzicht geeft in uw woonwensen en -behoeften. En die de basis vormt voor het vervolgtraject. Aan de hand van de uitkomsten kunnen wij aansluitend met een groep gelijkgestemde, potentiële bewoners en professionele bouwpartners verder werken aan de totstandkoming en uiteindelijke realisatie van dit unieke project.

Met als uiteindelijk doel dat u ontspannen neerstrijkt op de plek waar u zo lang als mogelijk volmaakt en zelfstandig kunt wonen. Met de vrijheid van een eigen woning in een prettige woonomgeving en de mogelijkheid er snel voor elkaar te kunnen zijn op de momenten dat iemand daar behoefte aan heeft.

Wanneer is wonen voor u volmaakt?

Werkwijze

Waar gaan we bouwen?

Wat Volmaakt Wonen zo uniek maakt, is dat u mee mag beslissen over wáár wij gaan bouwen. De uitkomsten uit de online vragenlijst laten ons zien welke plaats in regio Westland, Midden-Delfland en Maassluis de voorkeur heeft. In overleg met de desbetreffende gemeente gaan wij op zoek naar een bouwlocatie die aansluit op uw wensen, qua ligging en gewenste aanwezige (zorg)voorzieningen.

Volmaakt Wonen is gebaseerd op úw woonwensen. Uw mening is voor ons dan ook allesbepalend.
Het – geheel vrijblijvend – invullen van deze online vragenlijst geeft ons veel relevantie informatie
voor de planvorming van het project en biedt u kans op een volmaakte woning.

Dat is wel tien minuten van uw tijd waard, toch? Alvast bedankt!

Vul uw woonwensen in

Onze visie

Wij worden gedreven door levenslust. Wij hebben de drive om alles uit het leven te halen. Op het gebied van persoonlijke groei en ondernemerschap, maar ook door te genieten van de kleine dingen.

Onze grootste wens is dat iedereen zo lang mogelijk van het leven zou moeten kunnen genieten. Dus niet alleen als je jong en energiek bent, maar juist ook als de kinderen het huis uit zijn of wanneer de pensioengerechtigde leeftijd is bereikt.

Wij zien om ons heen steeds vaker mensen juist op dat moment vastlopen. Gezondheidsoverwegingen spelen een rol, maar ook het woningtekort helpt niet mee. Dat heeft ons aan het denken gezet. En na veel inspirerende gesprekken met mensen uit onze nabije omgeving, die in deze fase verkeren, weten we het zeker: dit moet veranderen. Dat doen we niet alleen, maar samen met u. Zodat we zeker weten dat wat we bouwen, écht bijdraagt aan het verhogen van de levensvreugde van de nieuwe bewoners. Het moet perfect zijn. Volmaakt. Dus zie hier: Volmaakt Wonen. Zeg maar waar en hoe u wilt wonen…dan bouwen we het samen!

Joyce en Michael

Het vinden van de volmaakte bouwlocatie speelt een belangrijke rol in het bepalen wáár wij uiteindelijk met het project starten. Maar dat is ook meteen de grootste uitdaging. Zoals u weet, is ruimte in onze regio Westland niet in overvloed aanwezig. Wij voeren hierover gesprekken met meerdere partijen, maar wij kunnen uw hulp ook goed gebruiken.

Overweegt u uw bedrijf te beëindigen, kent u iemand die met deze gedachte speelt óf heeft u een andere tip voor een mogelijk geschikte locatie voor ons unieke project? Laat het ons dan zeker weten! Wij zouden hier dan namelijk heel graag eens vrijblijvend met u van gedachten over willen wisselen en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

    Blijf op de hoogte

    Wilt u betrokken blijven bij de totstandkoming van dit unieke woningontwikkelingsproject voor de Westlandse 55-plussers? Meld u dan aan voor onze Volmaakt Wonen nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.